Register and shop 20% cheaper
SWEET & FRUITY
ROAST MASTERS 2019 - 2ND PLACE
Mēs radījām šo kafijas maisījumu Roast Masters 2019 sacensībām Milānā, kur uzdevums bija sagatavot espresso maisījumu, kas atspoguļo specialty kafijas industriju un vienlaikus rada arī jaunu ideju. Mums to izdevās paveikt, un šī kafija bija viens no iemesliem kāpēc mājās atgriezāmies ar sudraba medaļu. Mūsu ideja – izmantot augstvērtīgu zaļo kafiju, lai izceltu aromātu intensitāti un daudzveidību, taču ar grauzdējumu panākt garšas līdzsvaru un tekstūru kas ir pazīstams kafijas baudītājiem. Rezultāts – patiesi salda, daudzveidīga un krāšņa sacensību līmeņa kafija, kas pieejama visās ikdienas gaitās.
Šī kafija ir "espresso" grauzdējuma, kas nozīmē to, ka tai būs intensīvāka garša, bagātīga tekstūra un saldenums, zemāks skābenums un izteiktākas karamelizācijas, grauzdējuma nianses. "Espresso" grauzdējums padara kafiju vieglāk šķīstošu, tātad tās garšas vieglāk pieejamas. Lai arī grauzdējums ir vairāk paredzēts espresso automātiem un mokkas kanniņām, to noteikti variet baudīt arī citā, sev iecienītā metodē, ja tas ko meklējiet no kafijas ir stiprāka garša. Iesakām "espresso" grauzdējuma kafijas baudīt sākot no grauzdējuma otrās nedēļas.
Uzglabāt sausā vietā, temperatūrā no +16 līdz +25 grādiem.
Manufacturer | Kalve Cofee |
Svītrkods | 4751029340207 |