Models search
Type
All
Model
Spēles un rotaļlietas
Grāmatas
Kancelejas preces
Idejas dāvanām
Dāvanu kartes
Produkti bez kategorijas
Spēļu un aktivitāšu grāmatas

Reģistrējies un iepērcies par 10% lētāk

Kur rodas saldējums?

12,59 €
Reģistrētiem pircējiem 11.33 €
Pēdējie eksemplāri!
-
+
Sērijas “Profesore Jacino” grāmatā “Kur rodas saldējums?” izstāstīts un parādīts, kā no piena top saldais gardums. Lasītājs atklās, kādas izejvielas nepieciešamas saldējuma tapšanai, kā panākt, lai šīs izejvielas “sadraudzētos” un lai saldējums izdotos vienmērīgs pēc konsistences un nepārvērstos nebaudāmā ledus klucī. Saistoši ir uzzināt, kā notiek saldējuma iepildīšana vafeļu konusos, nocietināšana, iepakošana, uzglabāšana un, galvenais, kā saldējuma ražošanas gaitā noder visjaunākās tehnoloģijas.
Lasītāju apgaismos un izklaidēs profesore Jacino, runcis Bernards un saldējuma ražotnes eksperti.
Grāmatā iekļauti arī dažādi saistoši uzdevumi.
Izdevējs Zvaigzne ABC
Izdošanas gads 2023
ISBN 9789934316425
Autors Jacino Kristīne
Valoda latviešu
Lappuses 32
Vāki cietie vāki
Svars 0.35
Izmērs 22x22