Models search
Type
All
Model
Games and toys
Books
Stacionery
Gifts & Souvenirs
Gift cards
Produkti bez kategorijas
Philosophy

Register and shop10% cheaper

4000 nedēļu laika pārvaldība mirstīgajiem

19,29 €
For registered buyers: 17.36 €
-
+
Mēs apmāti cenšamies darīt arvien vairāk un vairāk, panākt labāku darba un privātās dzīves līdzsvaru, koncentrēties uz vissvarīgāko. Mēs nemitīgi saņemam padomus par to, kā kļūt produktīvākiem un efektīvākiem. Taču šie paņēmieni bieži vien visu tikai pasliktina un padara mūs vēl steidzīgākus un trauksmainākus, bet daudz svarīgu darbu joprojām paliek nepadarīti.
Mēs reti pamanām, ka aiz šīm likstām slēpjas vislielākā laika izmantošanas problēma: kā vislabāk izlietot mums piešķirtās četrtūkstoš nedēļas. Balstoties uz seno laiku un mūsdienu filozofu, psihologu un garīgo skolotāju gudrību, Olivers Bērkmens ir radījis interesantu, humoristisku, praktisku un atklāsmju pilnu grāmatu par laiku un tā izmantošanu.
Noraidot mūsu laikmetam raksturīgās veltīgās pūles “paveikt visu”, grāmata 4000 nedēļu. Laika pārvaldība mirstīgajiem iepazīstina lasītājus ar līdzekļiem, kā padarīt dzīvi jēgpilnu, apzinoties mums sniegtā laika galīgumu. Lasot kļūst skaidrs, ka liela daļa mūsu līdzšinējo domu par laiku ir nevis nenovēršamas, universālas patiesības, bet diezgan postošas izvēles, kuras esam izdarījuši individuālā un sabiedriskā līmenī. Taču pastāv arī citas, labākas iespējas.
No angļu valodas tulkojusi Gundega Graudiņa.
Publishing house Helios
Year 2023
ISBN 9789934918117
Author Bērkmens Oivers