Models search
Type
All
Model
Spēles un rotaļlietas
Grāmatas
Kancelejas preces
Idejas dāvanām
Dāvanu kartes
Produkti bez kategorijas
Kulinārija, pavārgrāmatas

Reģistrējies un iepērcies līdz 20% lētāk

16 226 grami cukura

28,99 €
Reģistrētiem pircējiem 23.19 €
-
+

Par grāmatu:

Grāmatā esmu apkopojusi desmit gadu garumā izstrādātās receptes, kuru radīšanai esmu iedvesmojusies no franču konditorejas klasiskajām vērtībām, integrējusi mūsdienu meistarklasēs gūtās zināšanas un pievienojusi cerību radīt izcilākos desertus.

Grāmata ir plašs un vērtīgs zināšanu avots jebkuram - gan iesācējam, gan pieredzējušam desertu gatavotājam.

Mans mērķis ir nodrošināt ar rezultātu - lai šādas receptes ir pa spēkam ikvienam, kas ar azartu ķeras klāt kūku radīšanas procesam.

Gatavošana ar grāmatas receptēm ir process, kas ievelk, apbur un pāri visam - priecē ar rezultātu. 

 

Pie grāmatas strādāju vairāk kā gadu - gan būdama recepšu autore, gan ēdiena stiliste, gan fotogrāfe. Mana pirmā profesija ir grafiskais dizaineris, kas ļāva pašai kontrolēt un radīt daudzus grāmatas procesus, tādēļ esmu to izveidojusi tieši tādu kā vēlējos - estētiski skaistu, pārdomātu, praktisku, lai tā būtu gan skaists interjera objekts, gan praktisks palīgs virtuves darbos.

 

Par autori:

Esmu Diāna - radošā konditore daudzos Latvijas un ārvalstu restorānos, Garden Cakes zīmola radītāja un ēdiena blogere ar 14 K sekotāju pulciņu. Mans konditores ceļš sākās pilnīgi negaidīti pirms 10 gadiem, kad nomainīju profesiju un ļāvos savam aicinājumam.

Autors Goba Diāna
ISBN 9789934381652
Izdošanas gads 2024
Izdevējs Garden Cakes