Reģistrējies un iepērcies līdz 20% lētāk
Par grāmatu:
Grāmatā esmu apkopojusi desmit gadu garumā izstrādātās receptes, kuru radīšanai esmu iedvesmojusies no franču konditorejas klasiskajām vērtībām, integrējusi mūsdienu meistarklasēs gūtās zināšanas un pievienojusi cerību radīt izcilākos desertus.
Grāmata ir plašs un vērtīgs zināšanu avots jebkuram - gan iesācējam, gan pieredzējušam desertu gatavotājam.
Mans mērķis ir nodrošināt ar rezultātu - lai šādas receptes ir pa spēkam ikvienam, kas ar azartu ķeras klāt kūku radīšanas procesam.
Gatavošana ar grāmatas receptēm ir process, kas ievelk, apbur un pāri visam - priecē ar rezultātu.
Pie grāmatas strādāju vairāk kā gadu - gan būdama recepšu autore, gan ēdiena stiliste, gan fotogrāfe. Mana pirmā profesija ir grafiskais dizaineris, kas ļāva pašai kontrolēt un radīt daudzus grāmatas procesus, tādēļ esmu to izveidojusi tieši tādu kā vēlējos - estētiski skaistu, pārdomātu, praktisku, lai tā būtu gan skaists interjera objekts, gan praktisks palīgs virtuves darbos.
Par autori:
Esmu Diāna - radošā konditore daudzos Latvijas un ārvalstu restorānos, Garden Cakes zīmola radītāja un ēdiena blogere ar 14 K sekotāju pulciņu. Mans konditores ceļš sākās pilnīgi negaidīti pirms 10 gadiem, kad nomainīju profesiju un ļāvos savam aicinājumam.
Autors | Goba Diāna |
ISBN | 9789934381652 |
Izdošanas gads | 2024 |
Izdevējs | Garden Cakes |