Igauņu, Latviešu, Lietuviešu ēdieni
Šī grāmata ir Austrumeiropas un Centrāleiropas virtuves ekspertes Silvenas Johanas Lautas savdabīgs skatījums uz trim Baltijas valstīm – to vēsturi, kultūru un tradicionālo virtuvi.
Grāmatā iekļautas vairāk nekā 60 receptes, kas izkārtotas piecās tematiskās nodaļās – no zupām līdz saldajiem ēdieniem un konditorejas izstrādājumiem. Iepazinies ar izsmeļošajām instrukcijām un aplūkojis krāsainos fotoattēlus, arī nepieredzējis pavārs spēs savā virtuvē uzburt kārdinošus pārsteigumus, tostarp Latvijā iecienīto grūbu un sēņu zupu, lietuviešu slavenos cepelīnus vai ābolu un mandeļu siera kūku igauņu gaumē. Šie un citi Baltijā populāri ēdieni iepriecinās pat visprasīgāko gardēdi!