Makaronu ēdieni
Makaroni, iespējams, ir viens no vērtīgākajiem izgudrojumiem gastronomijas vēsturē – garšīgi, lēti un bezgala daudzveidīgi. Grāmatā atradīsiet gan klasiskas kombinācijas, gan idejas, kā radoši dažādot maltīti, pievienojot makaroniem gaļu, zivis vai dārzeņus. Lai gan makaronus pagatavot ir ārkārtīgi vienkārši, der ielāgot pāris padomu.Vispirms uzvāriet ūdeni. Kad iebērti makaroni, karstumu noregulē tā, lai šķidrums vārās vienmērīgi. Nekādā ziņā tos nepārvāriet! Al dente nozīmē gandrīz gatavs’ – iekožot makaronam jābūt vēl stingram. Makaronus var pagatavot arī mājās – grāmatā atrodamas dažas ravioli receptes. Tomēr ikdienā iesakām turēt krājumā vairāku veidu produktus un likt lietā šīs grāmatas receptes. Pavārgrāmata noderēs ikvienam, kam patīk gatavot un ēdienreizēs celt galdā svaigu, aromātisku un sātīgu ēdienu.