Rakstnieku pavārgrāmata
Izrādās, ka radoši cilvēki ne tikai rada mākslas darbus, bet reizi pa reizei arī kaut ko uzēd. Turklāt ne tikai uzēd, bet arī gatavo, un viņiem pat ir savas – pārbaudītas un par veiksmīgām atzītas receptes. Kādēļ turēt sveci zem pūra? Lai tiek arī citiem!
Rakstniece Gundega Repše savākusi receptes no saviem spalvas brāļiem un māsām, intervējusi tos un izveidojusi savdabīgu grāmatu ar sarunām par un ap ēdienu. Grāmatā pārstāvēti Inga Ābele, Ēriks Hānbergs, Gundars Ignats, Nora Ikstena, Andris Kolbergs, Liāna Langa, Laima Muktupāvela, Dace Rukšāne-Ščipčinska, Lelde Stumbre, Inese Zandere un, protams, pati Gundega Repše. Katrs savā savdabīgajā stilā, katrs ar savām valodas spēlēm un jocīgumiņiem.
Rakstnieku pavārgrāmata ir ne tikai aizraujoši lasāma, bet arī izmantojama virtuvē gluži praktiskiem nolūkiem. Labu apetīti!