Ēdienu gatavošanas * tehnoloģija
Grāmatā sniegti ēdienu gatavošanas tehnoloģijas pamati, kā arī jaunākās atziņas pavārmākslā, kas ņemtas no Eiropas virtuves un citu tautu virtuves noslēpumiem, lai nodrošinātu ēdināšanas uzņēmumu darba kvalitāti un sekmīgi apkalpotu ēdināšanas uzņēmumu viesus. Grāmata būs labs palīgs studentiem un šīs nozares profesionāļiem, papildinot teorētiskās zināšanas ēdienu gatavošanā, kā arī izmantojot kādu no grāmatā atrodamām receptēm savā uzņēmumā. Grāmatas sākumā aplūkota ēdienu gatavošanas vēsturiskā attīstība. Grāmatā aplūkoti dažu mazāk pazīstamu produktu pirmapstrāde, kā arī piedāvātas ēdienu receptes. Norādīti arī sanitārie noteikumi un darba higiēnas jautājumi, kuru ievērošanai ir svarīga nozīme ēdināšanas uzņēmumu darbā. Pievērsta arī uzmanība darba aizsardzības jautājumiem ēdināšanas uzņēmumos.