Reģistrējies un iepērcies līdz 20% lētāk
Sandra un Valdis Ošiņi "Eiropas vēsture latviešu virtuvē"
Grāmatā apkopotas receptes, kuras ienākušas no citām zemēm un iemantojušas vairāku paaudžu atzinību. Tās gatavo ikdienā un svētkos gan daudzās latviešu mājās, gan krodziņos, kafejnīcās, restorānos un beķerejās. Daudzām receptēm ir interesantas leģendas, kuras publicējam šeit kā stāstus, kuru izcelsmes patiesumu diez vai varētu pārbaudīt. Bet labs stāsts ir tikpat garšīgs kā ēdiens, par ko tas vēsta.
Grāmatā publicētās receptes ir droši pārbaudītas. Daudzus aprakstītos ēdienus mēs uzskatām par mūsu nacionālās virtuves neatņemamu sastāvdaļu. Tie ir pieradināti, pielāgoti vietējām garšām un izejvielām.
Grāmatā ir 82 receptes, 118 fotogrāfiju un 34 stāsti. Lai izdodas un labi garšo gan siļķu rolmopši, gan frikadeļu zupa, cepetis vai peldošās salas!
Autors | Ošiņa S., Ošiņš V. |
ISBN | 9789934152641 |
Izdošanas gads | 2016 |
Izdevējs | Lauku avīze |