Ģimenes krājumi
“Ģimenes krājumi” ir krāšņi ilustrēta grāmata ar daudzpusīgu un bagātu informāciju par produktiem un garšvielām, traukiem un virtuves piederumiem gan iesācējam, gan profesionāļiem!
Grāmatā arī:
- skats vēsturē un mūsdienīgi krājumu veidošanas paņēmieni;
- populārākie krājumu gatavošanas veidi: konservēšana, marinēšana, žāvēšana, kūpināšana, saldēšana, skābēšana, sālīšana, vīna darīšana, uzlējumi. Kā sagatavot un uzglabāt lielu produktu daudzumu un produktus, kas ātri bojājas, nesezonas laikā;
- padomi un atjautīgi ieteikumi ikdienas saimniekošanai virtuvē;
- tradicionālas un neparastas receptes sātīgai maltītei;
- saldi un veselīgi našķi;
- ģimenes krājumu vārdnīciņa un ieteikumi maltīšu plānošanai.