Īsais kurss konservēšanā. Ātri, vienkārši, garšīgi
Jums nav jābūt izcilam pavāram, lai pagatavotu brīnišķīgus un garšīgus konservus!
Šī grāmata būs lielisks padomdevējs gan tiem, kuri vēlas apgūt konservēšanas iemaņas, gan tiem, kuri grib pilnveidot savas prasmes.
SAVĀRIET
pikantas marinādes
eksotiskus čatnijus
zeltainus sīrupus
PAGATAVOJIET
burvīgus ievārījumus
mutē kūstošas marmelādes
dzirkstošus augļu sidrus
samtainus krēmsierus
UZGLABĀJIET
kaltētas sēnes un garšaugus
sālītu gaļu un zivis
saldētas ogas un dārzeņus
Grāmatā sniegti vienkārši padomi un apkopotas iecienītākās receptes. Nekas garšas ziņā nelīdzinās mājās gatavotiem ievārījumiem un želejām, marinētiem pipargurķīšiem un ķiršiem brendijā!