Kūku ābece. Mācāmies cept soli pa solim
Ķiršu un biezpiena šnites, bezē kūka ar persikiem, ābolu strūdele vai citronu eklēri – to visu spēj pagatavot tikai profesionāļi? Gluži aplam! Arī iesācējiem tas ir pa spēkam.
Šī grāmata sniedz jums vajadzīgās prasmes un soli pa solim pavada jūs cauri kārdinošajai kūku, tortu, strūdeļu un kūciņu pasaulei. Katrs darba solis ir attēlots fotogrāfijās, turklāt svarīgākās pamatprasmes un darba tehnikas parādītas uzskatāmās attēlu sērijās – vai nu tā ir pamatmīklas pagatavošana, olu baltumu un saldā krējuma saputošana, vai glazūras uzklāšana un garnēšana.
Daudzpusīgā informācija par produktiem un neskaitāmie padomi un knifiņi, kurus sniedz pieredzējuši profesionāļi, papildina nepieciešamās pamatzināšanas.
Iespējams, šī grāmata, kurā iekļautas gan klasisko, gan moderno kūku receptes, rosinās jūs radīt pašiem savu kūkas variantu.