Ziemas krājumi
Latvijas dārza un meža ogu Ievārījumi, marmelādes, sukādes, želejas, uzlējumi, sasaldēti labumi. Klasiskas receptes un receptes ar “odziņu”. Latvijas vīnogu pielietojums sākot no lapu konservēšanas dolmām līdz gardiem ievārījumiem. • Augļu konservējumi dažādos produktu salikumos. Padomi augļu izvēlē un sagatavošanā konservēšanai, ieteicamie garšu salikumi. Piedāvātas fotogrāfijas darbam pa stadijām – uzskatāmi un rosinoši. • Dārzeņi burciņās, saldētavās, kārvinga tradīcija Latvijā. Lieliskas mērces ziemas maltītēm. Gurķu skābēšana, marinēšana, tomāti klasiskos un oriģinālos salikumos. Kabaču, ķirbju un citu dārzāju sagatavošanas receptes. Soli pa solim – skābējam kāpostus! • Sēnes un sēņu apēšanas padomi. Receptes. • Konservējumi veselībai no melnā plūškoka, pīlādžogām, liepziediem, vilkābeles augļiem u.c. dabas dāvanām. • Kādus mājsaimniecības priekšmetus vēlams sarūpēt, pirms ķerties pie darba, kā pareizi noteikt galda etiķa daudzumu, ja receptē norādīta esence. Viss par higiēnu konservēšanas laikā un citi padomi.
ISBN
|
9789934158285
|
Izdošanas gads
|
2020
|
Izdevējs
|
Latvijas Mediji
|
Valoda
|
latviešu
|
Lappuses
|
252
|
Vāki
|
cietie vāki
|
Svars
|
0.730000
|
Izmērs
|
190 x 220 x 22
|