Gatavošanas meistarstiķi
Grāmatā sniegti praktiski padomi, kā pareizi lietot pārtikas produktus, lai maltīte būtu aromātiska, sātīga un garda. Atklātas kulinārijas viltībiņas, kas atvieglos darbu virtuvē. Šeit doti padomi kā uzglabāt gaļu, kas ir svaiga vai saldēta, kā pārbaudīt vai gaļa ir svaiga, kā apstrādāt zivis, vēžus un jūras produktus, padomi, kā uzlabot tiem garšu. Pamatēdienu veido arī piena produkti un miltu izstrādājumu, par kuriem šeit nav aizmirsts. Bet vasaras un rudens bagātības baudot, smelies iedvesmu kā apstrādāt augļus, ogas, dārzeņus un sēnes.
ISBN
|
9789934590153
|
Izdošanas gads
|
2020
|
Izdevējs
|
Avots
|
Valoda
|
latviešu
|
Lappuses
|
191
|
Vāki
|
mīkstie vāki
|
Svars
|
0.290000
|
Izmērs
|
140 x 210 x 12
|