Models search
Type
All
Model
Spēles un rotaļlietas
Grāmatas
Kancelejas preces
Idejas dāvanām
Dāvanu kartes
Produkti bez kategorijas
Kulinārija, pavārgrāmatas

Reģistrējies un iepērcies par 10% lētāk

Gatavošanas meistarstiķi

9,69 €
Reģistrētiem pircējiem 7.75 €
-
+
Grāmatā sniegti praktiski padomi, kā pareizi lietot pārtikas produktus, lai maltīte būtu aromātiska, sātīga un garda. Atklātas kulinārijas viltībiņas, kas atvieglos darbu virtuvē. Šeit doti padomi kā uzglabāt gaļu, kas ir svaiga vai saldēta, kā pārbaudīt vai gaļa ir svaiga, kā apstrādāt zivis, vēžus un jūras produktus, padomi, kā uzlabot tiem garšu. Pamatēdienu veido arī piena produkti un miltu izstrādājumu, par kuriem šeit nav aizmirsts. Bet vasaras un rudens bagātības baudot, smelies iedvesmu kā apstrādāt augļus, ogas, dārzeņus un sēnes.
ISBN 9789934590153
Izdošanas gads 2020
Izdevējs Avots
Valoda latviešu
Lappuses 191
Vāki mīkstie vāki
Svars 0.290000
Izmērs 140 x 210 x 12