How not to die pavārgrāmata
Vērtīgs, praktisks papildinājums grāmatai “Kā nenomirt no...” Vairāk nekā 100 recepšu gardām augu valsts izcelsmes maltītēm, uzkodām un dzērieniem. Receptēs iekļauts dr. Grēgera “Dienas ducis” – vislabākie produkti, kas pagarina mūža ilgumu. Pavārgrāmata noteikti kļūs par izcilu palīgu visiem, kuriem rūp veselīgs uzturs. Ko par dr. Grēgera darbu saka citi? "Dr. Maikls Grēgers iepazīstina ar jaunākajiem zinātniskajiem faktiem, kā vienkārša augu valsts uztura izvēle var palīdzēt dzīvot veselīgāk un laimīgāk." BRAIENS VENDELS, FORKS OVER KNIVES DIBINĀTĀJS UN PREZIDENTS "Jauns veids, kā raudzīties uz uzturu un veselību. Maikls Grēgers parāda, kā mēs paši varam izglābt sev dzīvību."
RIPS ESELSTĪNS, THE ENGINE 2 DIET AUTORS
"Uzturs un dzīvesveids ir galvenie faktori, kas nosaka mūsu veselību un labsajūtu. Dr. Grēgers izskaidro, kāpēc tā."
DR. DĪNS ORNIŠS, “DR. ORNIŠA PROGRAMMA SIRDS VESELĪBAI” AUTORS
"Uzturs ir “degviela”, kas nodrošina mūsu izdzīvošanu. Tas, cik veselīgi esam un kā atgūstamies no dažādām slimībām, ir atkarīgs no tā, ko ēdam."
VIŅA SVĒTĪBA DALAILAMA
DR. MAIKLS GRĒGERS ir ārsts, autors un starptautiski atzīts lektors par vairākiem svarīgiem sabiedrības veselības jautājumiem. Viņš sarakstījis The New York Times bestselleru “KĀ NENOMIRT NO...” un veido saturu vietnē Nutrition-Facts.org – pirmajā zinātniski pamatotajā, nekomerciālajā mājaslapā, kurā ik dienas tiek ievietoti par brīvu pieejami raksti un video par jaunākajiem atklājumiem uzturzinātnē.
DŽĪNS STOUNS sarakstījis grāmatas par dzīvnieku aizsardzību un augu valsts uzturu, arī The New York Times bestselleru #1 Forks Over Knives. Bijis līdzautors tādiem bestselleriem kā “KĀ NENOMIRT NO...”, The Engine 2 Diet un Living the Farm Sanctuary Life.
ROBINA ROBERTSONE ir radījusi receptes ne tikai “HOW NOT TO DIE PAVĀRGRĀMATAI”, bet sarakstījusi arī vairāk nekā divdesmit pavārgrāmatu, tostarp Vegan on the Cheap, 1000 Vegan Recipes un Quick Fix Vegan. Pirms Robina kļuva par pavārgrāmatu eksperti, viņa bija šefpavāre restorānā un arī kulinārijas pasniedzēja. Viņa raksta arī sleju The Global Vegan žurnālam VegNews.
No angļu valodas tulkojusi Ita Ankoriņa.